Frakt Detaljer

1.Hur länge kan jag förvänta mig ordning och hur är det med fraktavgift?

Vi kommer att behöva en arbetsdagar för att behandla din beställning och ordna transporten. Och du kan få ditt paket inom 3-7 arbetsdagar. Vi erbjuder GRATIS de sände på alla ordrar nu.

Anmärkning:

1. För närvarande samarbetar vi med DHL / EMS tjänsten (Express Mail Service).
2. Vi kommer ger dig ett spårningsnummer och länk så att du kan spåra din beställning. (Vi kommer att skicka ett mail med din spårningsinformationen när din beställning levereras ut).
3. Nedan är länkarna för några omfattande spårning internet webbplatser:
EMS: http://www.ems.com.cn/english.html (Engelska).
DHL: http://www.dhl.com/ (Engelska)

2. Varför fungerar inte mitt spårningsnummer arbeta?

I de flesta fall innebär det att din beställning bara levererades. Spårningsnummer kan ta 24-72 timmar yttersta för att vara uppdaterad. Återkom i 48 timmar och informationen bör aktualiseras. Om det fortfarande finns någon uppdatering informationen i 48 timmar, vänligen kontakta oss omedelbart. Du kan kontakta oss via chatt eller e-post till Service.Andrea01@gmail.com.

3. Kommer min order att debiteras en tull avgift när den levererades?

Vanligtvis blir det inga Egenavgifter eftersom vi kommer att markera alla våra paket som "gåvor" eller "prov". Men kunden kommer fullt ansvar för det om det någon. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär, men vi har ingen kontroll över tullmyndigheterna i ditt land. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information om tullavgifter, tullar och skatter.
Tillbaka